Artikkelit aiheesta: ARJESSA MUKANA

Näin varaudut tietosuoja-asetuksen muutokseen jo nyt

ARJESSA MUKANA

Varaudu tietosuojaan – lue tuoreet päivitykset

Henkilötietojen käsittelyyn on tulossa melkoisia muutoksia EU:n tietosuoja-asutuksen myötä. Moni yritys joutuu päivittämään käytäntöjään, mutta miten? Tarkkoja ohjeistuksia kaikista yksityiskohdista ei vielä ole, mutta suuntaviivat ovat selvillä. Kahden vuoden siirtymäaika päättyy toukokuussa 2018.
Maksusuunnitlelma Lindorff24:ssä

ARJESSA MUKANA

Apua velkojen hallintaan

Lindorff24.fi auttaa, kun tarvitsee kartoittaa perinnässä olevin velkojen kokonaistilanne. Vaikka perintäkirjeitä olisi kertynyt korkeakin pino, ne on mahdollista selvittää nyt kellon ympäri.

ARJESSA MUKANA

Apua, sain maksumuistutuksen!

Maksumuistutus ei ole paniikin paikka, vaikka tunnollisesta maksajasta voi siltä tuntua. Luottotiedot eivät ole menneet eikä muutakaan peruuttamatonta ole tapahtunut. Apua löytyy nopeasti Lindorff24.fi:stä.

ARJESSA MUKANA

Oma talous kuntoon digikonstein

Testasimme kolmea uutta raha-asioiden hallintaan kehitettyä digityökalua: Penno.fi, Money Flow Challenge ja Digital Garage auttavat eri tavoilla pärjäämään digitaalisessa taloudessa.

ARJESSA MUKANA

Soutajat kohti uutta

Eeva Karppisen ja Ulla Varvion matka ei tällä kertaa jatku olympialaisiin. Valmentaja Ilona Hiltusen mukaan kaksikon suoritukseen voi kuitenkin olla tyytyväinen.