KASVUN KUMPPANI

Erämaksu tarjoaa elämyksiä

Kausikortti tai lippu maailmantähden konserttiin on kallis paukku – etenkin jos niitä ostaa useamman esimerkiksi koko perheelle. Suomen suurin lipunvälittäjä tarjoaa ratkaisun ongelmaan: Lippupisteen verkkokaupassa ostokset voi maksaa kätevästi erämaksulla.

 

Lippupiste on Suomen suurin lippujenvälittäjä, jonka kanavien kautta myydään joka vuosi yli neljä miljoonaa lippua noin 18 000 teatteri-, kulttuuri-, viihde- tai urheilutapahtumaan.

Lippukauppaa käydään yhä useammin verkossa, jossa asiakkaat voivat tulostaa lippunsa itse. Lippupisteen verkkokaupassa tehdäänkin tätä nykyä vuosittain peräti 480 000 ostosta.

Asiakaskokemus ratkaisee

Lippupisteen verkkokaupassa ostosten loppusumma voi nousta korkeaksi, jos kyseessä on kallis tapahtuma tai vaikka kausikortit ja lippuja ostetaan isommalle porukalle.

– Me haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää, ja siksi tarjolla on maksutapavaihtoehtoina myös lasku ja erämaksu. Sen ansiosta esimerkiksi koko perhe voi mennä yhdessä suosikkitähtenä konserttiin ja tasata lippujen hinta sopiviin kuukausieriin, Lippupisteen hallintojohtaja Martin Heinrichs taustoittaa.

Lippupisteen tarjoama maksutapa on brändätty Lippulaskuksi.

– Asiakkaan kokemus on meille tärkeä. Siksi meille on oleellista, että kaikki meidän palvlumme ovat paitsi helppokäyttöisiä myös meidän itsemme näköisiä. Se, että pystyimme brändäämään maksuratkaisun omiin nimiimme, itse asiassa ratkaisi yhteistyökumppanin valintamme Lindorffin hyväksi.

Helpompaa elämää

Lippulasku tarjoaa helpotusta asiakkaan elämään, mutta se sujuvoittaa myös Lippupisteen arkipäivän aherrusta.

– Verkkokaupan ostotapahtuma on tavallaan vain jäävuoren huippu. Meille on tärkeää, että koko sen takana oleva ketju toimii alusta loppuun. Kyllähän se helpottaa meidän elämää, kun Lindorffin tarjoama kattaa koko luotonhallinta- ja laskutusprosessin, laskun lähettämisestä raportointiin ja asiakaspalveluun.

Kaksinkertainen keskiostos

Lippulaskulla on ollut Lippupisteelle suotuisat vaikutukset myös taloudellisesti.

– Lippulasku on tuplannut meidän keskiostoksemme verkkokaupassa, Martin Heinrichs summaa.

4.5.2015
Teksti: Lassi Hakkarainen